Aanmelden Jeugd

Beste ouders/verzorgers,


Zoals ieder jaar beginnen de voorbereidingen van de vastelaovundj al enkele maanden van te voren. Vandaar nu al een brief gericht aan U als ouders / verzorgers van uw zoon of dochter.


Wij, als jeugdcommissie van V.V. de Vêrkusköp, zijn namelijk op zoek naar enthousiaste jeugd die, samen met het hele gezin, deel willen nemen aan de vastelaovundj op Wieërt-Zuid.


Komend seizoen zullen we weer met de Jeugd van V.V. De Vêrkusköp paraat staan, er op uit gaan, feest vieren en vooral met z’n alle veel plezier maken! Weet u niet wat het verder nog inhoudt? Kijkt u dan eens op onze site: www.verkuskop.nl of bezoek onze facebookpagina van de Jeugd Vêrkusköp. Wilt u hier graag eerst meer over weten? Neem dan contact met ons op, met het onderstaand benoemde e-mail adres.


Mocht uw zoon of dochter en U zich een geschikte kandidaat voelen, praat er dan eens samen over. Omwille het verrassingseffect en geheimhouding willen wij U vriendelijk doch dringend verzoeken om er verder met niemand over te praten of te overleggen.


U kunt zich opgeven via het onderstaande formulier in te vullen. Doe dit snel! Uiterlijke inlever datum is 23-09-2023.


LET OP!! De maximale deelname is 14 personen. Opgeven is dus geen garantie tot deelname. Wij zullen altijd contact met u opnemen.


Met vriendelijke groet;
Robert, Roy, Jasper, Marco, Frank, Ries, Daphne, Judith en Joost-Jelmer.

AANMELDFORMULIER: