Oud adjudanten

In onze mooie vereniging ‘de Vêrkusköp’ zijn er allerlei commissies, groepen en clubjes dus waarom geen aod-adjedante club ?

Ja, waarom geen aod-adjedante club?
Deze vraag werd in 1997 voor het laatst gesteld, want toen is de club opgericht.

Vijf aod-adjedante staken de koppen bij elkaar en de aod-adjedante club was een feit.

Veel activiteiten hebben we niet, maar als we er een hebben gaat deze niet onopgemerkt voorbij.

De eerste vrijdag na de elfde van de elfde is voor de aod-adjedante heilig want dan is onze traditionele ontgroening. Dan worden de adjedante van het afgelopen seizoen ontgroend door de aod-adjedante van het seizoen ervoor, en als ze deze ontgroening goed doorstaan krijgen ze de barret en worden zo opgenomen in de aod-adjedante club. Bij onze ontgroening staat lol en plezier voorop, en de rest op de tweede plaats.

Onze tweede en tevens laatste activiteit is het feliciteren op de preense reseptie. Nee, niet de preens feliciteren maar onze toekomstige maten, de adjedante. De adjedante groot en klein worden dan ook eens in het zonnetje gezet.

Onze club is de snelst groeiende club in de vereniging,we krijgen ieder jaar minstens twee leden bij. De leden van de aod-adjedante club wensen de adjedante in de toekomst veel succes en plezier toe, en jullie zijn welkom in onze gezellige club.

PS. Heeft u interesse om in onze club te komen zorg dan eerst dat je een keer….

adjedant wordt van de preens van de Vêrkusköp.