Boonte Aovundj 2020: Hotel ’t Vêrke

[responsivevoice voice=”Dutch Female” buttontext=”Lees dit bericht voor”]

Ook dit jaar staan onze inmiddels beroemde bonte avonden op het programma, en wel op donderdag 30, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari. Het is absoluut één van de hoogtepunten tijdens ons vastelaovundj programma. Elk jaar wordt er gezocht naar een goede combinatie van dingen die je van onze bonte avond gewend bent maar ook altijd weer iets nieuws. Zo is er in 2019 een 2e pauze toegevoegd, om iedereen de gelegenheid te geven om snel een drankje te halen zonder dat de voorstelling verstoord wordt door rumoer. Maar ook aan de creatieve kant zijn er altijd nieuwe wendingen, zoals de Vrullie van de stoep (Als persiflage op de bekende Hieere van St. joep), combinatiestukken met dans, stukken waar het publiek uit de zaal wordt gehaald en ga zo maar door.

Ook dit jaar hebben we weer een sterk programma met veel zang, dans en natuurlijk heel veel schele zeiver. Maar ook dit jaar zijn er weer wat nieuwe ideeën die tot uitvoering gebracht gaan worden.
Nieuwsgierig geworden? De kaartverkoop gaat binnenkort van start en online zijn de kaarten (zonder meerprijs) al te bestellen. Kaarten zijn te bestellen via deze link: https://www.rdtickets.nl/index.php?option=com_rdtickets&view=event&id=846

Maar we willen wel al iets verklappen: Dit jaar hebben we een thema voor onze bonte avond: Hotel ’t Vêrke. Het leukste hotel van heel Limburg. Onze gastheer Dennis staat al klaar bij de receptie om alle gasten te ontvangen. En Wil, in zijn laatste jaar bonte avond, heeft ook een heel speciaal optreden in de grote zaal van het hotel. Een afscheid van deze rasartiest pur sang die u absoluut niet mag missen.

Hopelijk tot snel in Hotel ’t Vêrke!

[/responsivevoice]