Boonte Aovundj “Oppe Stasie” – gratis kaarten voor zorg, brandweer, basisschool en politie

3 keer is scheepsrecht. En na 2 jaar over te hebben moeten slaan lijkt het er dan toch op dat 3 jaar na de laatste voorstelling, er eindelijk weer een Boonte Aovundj gaat plaatsvinden op Weert Zuid. En dan wel op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023!
Komt u dit jaar ook naar de Boonte Aovundj: OPPE STASIE? Een avond met ouderwets amusement, dans, muziek en NATUURLIJK heel veel lachen, gieren & brullen!

Binnenkort start de kaartverkoop, maar net als andere jaren staat de eerste bonte avond (do 26 jan) ook in het thema van een maatschappelijke groep die we namens VV de Vêrkusköp en alle artiesten en vrijwilligers van de Boonte Aovundj willen trakteren op een gratis voorstelling (samen met hun partner/aanhang). We hebben gekozen voor 4 groepen met een groot maatschappelijk belang, die ook tijdens de corona crisis zich zelf extra hebben moeten inzetten:

  1. Zorgmedewerkers (thuiszorg, mantelzorgers, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, ziekenhuis medewerkers etc.)
  2. Politie
  3. Brandweer
  4. Docenten/medewerkers basisscholen

Dus werk je in de zorg, bij de politie, brandweer of ben je docent bij een basisschool in weert? Vul onderstaand formulier in en kom (samen met aanhang) op 26 januari gratis een avond ouderwets genieten.