Boonte Aovundj Vêrkusköp: Gratis kaarten voor Mantelzorgers

Sinds enkele jaren bieden wij alle mantelzorgers gratis kaarten voor onze eerste van drie bonte avonden. Deze traditie willen we ook dit jaar voortzetten.

Mantelzorgers hebben in ons huidige samenleving een onmisbare plaats! Hoe zwaar het werk ook is, mantelzorgers zetten zich voor de volle 100% in, en daar hoort natuurlijk ook wel eens beloning bij.

VV de Vêrkusköp heeft samen met de Bonte Avond commissie de koppen bij elkaar gestoken en hebben in samenwerking met Punt Welzijn een manier gevonden om Mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

Graag willen wij alle mantelzorger in weert en directe omstreken de mogelijkheid bieden om onze bonte avond te bezoeken en een avond ouderwets te genieten. Hiervoor stellen wij graag per mantelzorger 1 gratis bonte avond kaartje voor donderdag 30 januari (Onze eerste van 3 avonden Bonte avond) ter beschikking. Het is een gezellige avond met veel dans, muziek, theater en bovenal veel flauwekul. Let op: deze kaarten zijn uitsluitend bestemd voor eigen gebruik.
Extra benodigde kaartjes kunnen vanzelfsprekend bijgekocht worden.

Deze Bonte Avond vindt plaats op  Donderdagavond 30 januari. Aanvang 19.30u. Extra benodigde kaarten kosten €5,-.

Wij hopen dat we u een leuke avond kunnen en mogen bezorgen. Indien u geïnteresseerd bent kunt u vóór dinsdag 28 januari een mailtje sturen naar pr.verkuskop@gmail.com.
Vermeld s.v.p. “Bonte avond kaarten mantelzorgers” in het onderwerp.