Boonte Aovundj voor Mantelzorgers

Mantelzorgers hebben in ons huidige samenleving een onmisbare plaats! Hoe zwaar het werk ook is, mantelzorgers zetten zich voor de volle 100% in, en daar hoort natuurlijk ook wel een beloning bij.

Wij als vereniging hebben vorig jaar samen met de Bonte Avond commissie de koppen bij elkaar gestoken en hebben in samenwerking met Punt Welzijn een manier gevonden om Mantelzorgers in het zonnetje te zetten.
En vanwege de positieve reacties die we hier vorig jaar op kregen willen wij deze actie dit jaar nogmaals aanbieden!

Een van de belangrijkste activiteiten in ons jaarlijks programma is onze bonte avond, dit jaar in een nieuw jasje: de “Verrékes gooje Boonte Aovundj”. Elk jaar wordt het buurthuis weer omgetoverd tot een waar theater waar we vervolgens 3 avonden een bonte avond op de planken brengen. Het is een gezellige avond met veel dans, muziek, theater en bovenal veel flauwekul.

Graag willen wij alle mantelzorger in weert en directe omstreken de mogelijkheid bieden om onze bonte avond te bezoeken en een avond ouderwets te genieten. Hiervoor stellen wij graag per mantelzorger 1 gratis bonte avond kaartje voor donderdag 7 februari (Onze eerste van 3 avonden Bonte avond) ter beschikking. Het is een gezellige avond met veel dans, muziek, theater en bovenal veel flauwekul. Let op: deze kaarten zijn uitsluitend bestemd voor eigen gebruik.
Extra benodigde kaartjes kunnen vanzelfsprekend bijgekocht worden.

Deze Bonte Avond vindt plaats op Donderdagavond 7 februari. Aanvang 19.30u. Extra benodigde kaarten kosten €5,-.

Wij hopen dat we u een leuke avond kunnen en mogen bezorgen. Indien u geïnteresseerd bent kunt u vóór dinsdag 1 februari een mailtje sturen naar pr.verkuskop@gmail.com.
Vermeld s.v.p. “Bonte avond kaarten mantelzorgers” in het onderwerp.