Buutte try-out avond

Met de buutte avonden, zittingen en kampioenschappen in het vooruitzicht staat ook de buutte try-outs bij veel buutreedners en ton praters op het programma.
Daarom organiseren Hans Verbaarschot en Charlie Wijen dit jaar een kleinschalige try-out in het Buurthuis op Moesel.

Op 31 October wordt het Buurthuis omgetoverd tot een buuttecafé waar enkele buuttereedners uit Limburg, Brabant en Vlaanderen hun nieuwe creatie laten horen.
De deuren gaan open om 19.15 en vanaf 19.45 beginnen we met de avond. Tijdens deze avond kunnen de deelnemers proberen welke grappen wel/niet werken, vertrouwd raken in het type wat ze spelen en alvast de buut timen mochten ze meedoen aan de wedstrijd. Enthousiast publiek is daar natuurlijk heel belangrijk voor, want dat helpt met vertrouwen krijgen in de buut.

De avond is vrij toegankelijk, en er kan natuurlijk een lekker potje bier of glaasje wijn gedronken worden. Reserveren is niet nodig, we zullen alle geldende corona regels volgen (RIVM).

Dus wil jij als één van de eerste deze nieuwe buutte meemaken, je bent van harte welkom!

Heb je aan 1 try out niet genoeg? Zuster vereniging de Schäöpkes Groenewoud houden op 10 & 11 december hun jaarlijkse buutteavonden (DeBuut op ’t Groenewoud).
Meer dan de helft van de kaartjes zijn al verkocht dus ben er snel bij. Meer info via de facebook pagina van DeBuut: KLIK HIER