D’n Aáftrap

De 11de van de 11de is voor veel Vastelaovundj-vrienden hét moment een eerste aftrap te geven aan het nieuw seizoen. Ook diverse Wieërter Vastelaovundj Verenigingen besteden hier, ieder op eigen wijze, aandacht aan.

Samenwerking In een eerste aanzet hebben enkele verenigingen de handen ineengeslagen voor het opzetten van een gezamenlijke opening van het Wieërter Vastelaovundj Seizoen 2020. Wij trachten daarmee de basis te leggen voor een breed gedragen, terugkerend evenement voor iedereen die samen met de Wieërter Vastelaovundj Verenigingen het seizoen feestelijk wil openen.

D’n Aáftrap Iedere Vastelaovundjveerder, verkleed of niet verkleed, is van harte welkom op zaterdag 16 november in Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg 60 te Weert. De feestelijk versierde Zaal Don Bosco is open vanaf 20.00 uur. Rond de klok van 21.00 uur zal D’n Aáftrap worden gegeven voor de opening van het Vastelaovundj Seizoen 2020, direct gevolgd door een spetterend optreden van de MLC Band.

D’n Aáftrap is een initiatief van VV De Brökwagters en VV De Vêrkusköp. Optocht-, Vastelaovundj-, vriendengroepen en alle andere Vastelaovundjveerders zijn van harte welkom.