Opening Vasteloavundj seizoen VV de Vêrkusköp 2015

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat we de aftrap gaven voor de viering van een knallend jublieumseizoen ter gelegenheid van het 5 x 11 jarig bestaan. We kijken terug op een fantastisch seizoen met als hoogtepunt een geweldig jublieumweekend. De start van het nieuwe seizoen staat inmiddels weer voor de deur; een mooi moment om samen nog eens terug te kijken naar het afgelopen seizoen en samen vooruit te kijken.

Hierbij nodigen wij u dan ook uit om gezamenlijk het seizoen te openen. De opening zal plaatsvinden op zaterdag 15 november in MFA Keenter Hart. Om 19.00 uur starten we met de traditionele Heilige Mis in de Sint-Josephkerk.

Officiële opening

Na afloop van de Heilige Mis wordt het nieuwe seizoen, onder het genot van een kopje koffie en een lekker stuk vlaai, rond de klok van 20.30 uur de officieel geopend in MFA Keenter Hart

Knallende aftrap!

Aansluitend aan de officiële opening barst er een gezellige feestavond los waarbij THE DEEJAYS zullen zorgen voor de muzikale omlijsting. Gedurende de avond wordt er uiteraard ook gedacht aan de inwendige mens waarbij er lekkere hapjes worden verzorgd door VV de Vêrkusköp.

We hopen jullie allemaal te zien om gezamenlijk het startsein te kunnen geven voor wederom een onvergetelijk vastelaovundjseizoen!

Poster_opening_2016