Jeugdpreens Tuur I

Beste Vêrkusköp en Vêrkusköpkes

Eindelijk is het dan zo ver! Ich heb lang genoeg mijn mond moeten houden maar nu mag iedereen het weten.

IK BEN JEUGDPRINS TUUR DE 1e!

Voor de mensen die mij nog niet kennen, lees dan even door.

Ik ben Tuur Clerx en ben één keer 11 jaar oud. Ik ben een zoon van Michiel Clerx en Tamara Smeets. Ik ben de oudste van drie kinderen en heb ‘n zusje Bieke en ‘n broertje Dies. Samen wonen wij op de Kerkstraat.

Door de week maken ze mij elke dag slimmer op de OBS de Graswinkel, hier zit ik in groep 8 bij juf Sabrina en juf Liesbeth.

In mijn vrije tijd ben ik top scoorder bij HV Weert en ruil ik ook graag mijn hockeystick in voor mijn drumstokken om helemaal los te gaan op het drumstel. Of dat de buurman daar blij mee is, dat maakt me niet uit. Omdat dit mijn grootste hobby’s zijn, heb ik de orde ingesteld van:

“De Roffelundje Hockeystek”

Naast de jeugdraad heb ik ook nog 2 adjudanten die mij de komende tijd moeten helpen met het een en ander. Dat zijn namelijk Ruben Verstappen en Yu Van der Stap.

Mijn orde heb je al kunnen lezen maar daar naast heb ik ook nog een super leuk devies. Die heeft alles te maken met mijn grote hobby’s, want mijn devies is:

Met stick en stek, wurtj dieëze vastelaovendj te gek.

Zo, nu weet je wel genoeg van mij. Heb je zin in te dansen en springen? Kom dan samen met mij en de rest van de kinderen feesten in het Buurthuis om er samen één groot feest van te maken.