Kleurplaat en omgekeerde optocht 2021

Vastelaovendj zal er dit jaar helaas anders uit gaan zien. Ook de traditionele femilie optocht gaat dit jaar niet door

Maar niet getreurd! Als jullie niet naar de optocht kunnen komen, komt de optocht naar jullie met de omgekeerde optocht! Via onderstaand formulier is het mogelijk om jou adres op te geven. Zorg dat je de voorruit mooi versierd en helemaal in Vastelaovendj thema brengt! Een vakkundige Jury zal (corona-proof) een tocht lopen langs alle aangemelde adressen. We zullen ze beoordelen en natuurlijk worden er ook winnaars bekend.

Speciaal voor de jeugd (t/m 12 jaar) is er ook een kleurplaten actie! Kleur de kleurplaat mooi in en hang hem ook aan de raam. Ook alle kleurplaten worden door diezelfde jury beoordeeld worden. Je kunt de kleurplaat onderaan deze pagina vinden en downloaden.

Voor zowel de omgekeerde optocht als de kleurplaat hebben we 3 leuke prijzen ter beschikking!

Het is mogelijk om met zowel de kleurplaten actie als de omgekeerde optocht mee te doen. Je mag natuurlijk ook alleen met de kleurplaten actie of omgekeerde optocht mee doen.
Inschrijvingen gaan via dit formulier. Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging via de email! (niks ontvangen? controleer je spambox of neem contact op met pr.verkuskop@gmail.com)

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Download de kleurplaat hier: HIER