Kuit Op Zuid ongekend populair!

Op zaterdag 27 januari 2018 presenteert V.V. de Vêrkusköp wederom het inmiddels befaamde muziekspektakel Kuit Op Zuid. Het beloofd weer een spetterend feest te worden waarbij de organisatie nu al vol trots kan melden dat de editie van 2018 is UITVERKOCHT.

Afgelopen week heeft in twee ronden de voorverkoop plaatsgevonden en de organisatie is werkelijk verrast door de grote hoeveelheid belangstellenden. In zeer korte tijd zijn de kaarten voor de editie van 2018 uitverkocht geraakt. Helaas moesten daardoor ook veel potentiele gasten teleurgesteld worden omdat er geen kaarten meer beschikbaar waren.

“We zijn volledig overdonderd en beseffen ons maar al te goed dat we te veel mensen teleur hebben moeten stellen. Ook bezoekers die ons al jaren lang steunen en misschien wel meer dan 10 edities hebben meegemaakt hebben we niet kunnen voorzien van een ticket. We begrijpen de frustratie en ook wij voelen de teleurstelling. Tegelijkertijd zijn we enorm trots op de populariteit en hopen we op een grandioos spektakel op 27 januari.”

aldus de organisatie van Kuit Op Zuid.

Het mag duidelijk zijn dat de vraag inmiddels een stuk groter is dan het aanbod. Voor de komende editie is, na spoedberaad, geconcludeerd dat er op korte termijn geen haalbare alternatieven te realiseren zijn. De organisatie gaat op korte termijn serieus bekijken welke opties er zijn om in de toekomst wel aan de vraag te kunnen voldoen.

V.V. de Vêrkusköp presenteert dit seizoen naast Kuit Op Zuid nog twee activiteiten waarbij live muziek het belangrijkste ingrediënt is. Zowel tijdens “Fieëst inne Vêrkusstâl” op carnavalszaterdagavond als tijdens de Baggemiddig op carnavalsmaandag geven diverse limburgse artiesten weer acte de présence. Beide activiteiten vinden plaats in Buurtcentrum Moesel en zijn gratis toegankelijk.