Nick van Ham ‘Vleegmesjien’ wint WVLF

Na een gezellig en drukbezocht Wieërter Vastelaovendj Lidjesfestival (WVLF) in het theatercafé de Huiskamer is ‘Vleegmesjien’ door de vakjury, een jury van 12 Vorsten uit de regio Weert en de publieksjury uitgeroepen tot dé Vastelaovendjschlager 2019 van Weert. Het nummer wordt op de bühne gebracht door Nick van Ham en is geschreven door Nick van Ham en Mark Fonteijn.

Uit handen van Carla van Dooren, dochter van de naamgever, ontving Nick de Fried van Dooren Wisseltrofee waarmee hij een jaar lang mag pronken. Het winnend liedje zal op tal van Vastelaovendjacitviteiten in de regio Weert live te horen zijn en wordt met alle toeters en bellen opgenomen waarna het gedownload en gestreamd kan worden. Daarnaast wordt van het nummer een “Zaate Hermeniekes” arrangement gemaakt. Zodra dit klaar is komt dit op de site www.wvlf.nl te staan.

De andere artiesten die deze middag op de bühne stonden waren: De Leste Drej, Leste Vriejig, Carla Beljaars, De Boys vanne Wertha, Mark Gruijthuijsen, De Broeeds Brothers, Patrick Hendrikx, Erik Fikken en Stefan Wolter.

Je kan hun optreden terugkijken via de Facebookpagina van WeertFM: https://www.facebook.com/weertfm/.

Video bekendmaking uitslag + winnende nummer via Youtube

https://youtu.be/6f8XJLVKnY4

 

bron: Weert de Gekste