Omgekeerde Optocht & Kleurplaten actie!!

Ook in 2022 loopt er geen bonte stoet door de straten van Weert-Zuid. Maar niet getreurd! Als jullie niet naar de optocht kunnen komen, komt de optocht naar jullie met de Omgekeerde Optocht!

Het mooiste versierde huis

Bouw een Vastelaovendj creatie en zet hem in je tuin. Versier je huis, voortuin of ramen (aan straatzijde). Hang de Vêrkusköp vlag uit. Versier samen met de buren je straat. Doe eens gek!

Op zaterdag 26 februari a.s. lopen wij de Omgekeerde Optocht door de straten van Weert-Zuid. Met onderstaand formulier is het mogelijk om jou adres op te geven. Een vakkundige jury onder leiding van onze Jeugd hoogheid, jeugdadjudanten en de jeugdraad van 11 lopen een optocht langs alle aangemelde adressen. Deze jury beoordeelt, geeft punten en maakt winnaars bekent.

Kleurplatenactie

Speciaal voor de jeugd (t/m 12 jaar) is er ook een Kleurplatenactie! Kleur de kleurplaat mooi in en hang hem ook aan de raam. Alle kleurplaten worden door diezelfde jury beoordeeld. Je kunt de kleurplaat onderaan deze pagina vinden en downloaden.

Voor zowel de Omgekeerde Optocht als de Kleurplatenactie stellen we leuke prijzen ter beschikking! En voor de kleintjes: altijd prijs.

Je mag aan beide meedoen. Graag zelfs! Je mag natuurlijk ook alleen met de Kleurplatenactie of alleen met de Omgekeerde Optocht mee doen.

Inschrijvingen gaan t/m 23 februari 2022 via dit formulier. Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging via de email! (niks ontvangen? controleer je spambox of neem contact op met pr@verkuskop.nl )

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Download de kleurplaat hier: KLEURPLAAT