Rabo ClubSupport gaat van start. Je kunt stemmen op De Vêrkusköp

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 gaat van start! Rabobank Weerterland en Cranendonck verdeelt maar liefst €150.000,- over de 479 deelnemende clubs!

Stemmen

Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Hoe dan?

Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. De Wieërter Vastelaovundj deelnemers vind je terug op https://www.rabo-clubsupport.nl/weerterland-en-cranendonck/deelnemers?categorie%5BCARNAVAL%5D=1&actiefin%5BWEERT-1%5D=1

Stemadvies nodig?

Klik HIER voor een omschrijving van het bestedingsdoel van De Vêrkusköp of download de officiële nieuwsbrief HIER . Onze wagenbouw is gevestigd in de bouwloods. Alle hier aanwezige verenigingen zijn verenigd in de stichting Wieërter Vastealovundj Collectief. Je kunt ook op deze stichting WVC stemmen, daarmee steun je indirect ook onze vereniging. Andere bouwers & WVC-lid die ook je stem kunnen gebruiken zijn: VV Neet te Kloppe, Stichting Wieërters Echte en KV De Zweeloeere.

Stemmen gaat via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Dat betekent dat ieder lid van de bank alleen persoonlijk zijn of haar stemmen kan uitbrengen.

Namens allen, bedankt voor het stemmen.

Bestuur VV De Vêrkusköp