Stem op ons: Rabobank Clubkas Campagne

Dit is een oproep aan iedereen die lid is van de Rabobank. Uw stem is geld waard!

Samen bereik je meer dan alleen. Rabobank versterkt de lokale samenleving op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Dit doen ze met kennis, het slim inzetten van hun netwerk, maar ook door een deel van hun winst terug te geven aan onze samenleving. Dit doet Rabobank Weerterland en Cranendonck door de Rabobank Clubkas Campagne.

Als lid van de Rabobank mag u meebeslissen welke verenigingen hun financieel steunen. Als het goed is, heeft u als rabobank lid, hier inmiddels al bericht van gekregen. U kunt tot en met 23 mei 2018 uw stem uitbrengen op verenigingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Uw stem is dus geld waard!

Natuurlijk hopen wij dat u uw stem gebruikt om te stemmen op VV de Vêrkusköp.

Wij kunnen dit geld erg goed gebruiken voor promotie en ondersteuning van de Boonte Aovundje op Wieert Zuid. Met een nieuwe groep artiesten en medewerkers wensen we voor jong en oud een vernieuwd stukje cultuur op de planken te brengen in 2019.

Via deze link kunt u de code die u hebt ontvangen gebruiken om uw stem uit te brengen: https://www.clubkascampagne.nl/weert/clubkascampagne

  

 

Natuurlijk zijn er ook andere doelen die uw hulp ook goed kunnen gebruiken:

Wieërter Vastelaovundj Collectief

Stichting WVC (Wieërter Vastelaovundj Collectief) stimuleert het bouwen van vastelaovundj creaties. Onze bouwlocatie kan inmiddels wel een renovatie gebruiken! Op ons wensenlijstje: renovatie van verlichting, poorten en isolatie / verwarming. Steun ons en steun het Wieërter cultureel erfgoed!

Harmonie St. Joseph Weert-Zuid       

Muziek maken is leuk en samen muziek maken is nog veel leuker. Daarom willen we zo veel mogelijk kinderen op school kennis laten maken met muziek. Lessen en instrumenten zijn echter niet goedkoop. We vragen daarom ook uw stem bij de Rabobank Clubkascampagne om kinderen deze kans te kunnen bieden.

Wij hebben hier dus allemaal profijt van!

Meer info is hier te vinden:
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/weerterland-en-cranendonck/rabobank-clubkas-campagne/

Vriendelijke groet,
VV de Vêrkusköp