“UNNE VÊRKUSSTÂL”: 4 dagen theater in buurthuis Moesel 2016

Van donderdag 14 tot zaterdag 16 januari vinden de Bonte Avonden van V. V. de Vêrkusköp plaats.Op zondag 17 januari volgt, als kers op de taart, de inmiddels befaamde Wichter Boonte Middig.

De traditionele Bonte Avonden van VV de Vêrkusköp op Weert Zuid staan al jaren garant voor een avond plezier. In navolging van de succesvolle editie tijdens het jubileumseizoen is ook dit jaar voor een thema gekozen. Bezoekers worden dit jaar getrakteerd op een wervelende show met het thema ” UNNE VÊRKUSSTÂL”.

De avonden worden geheel verzorgt door eigen artiesten en tal van vrijwilligers.

Na afloop gaan de stoelen aan de kant en is er gelegenheid om samen met de artiesten de avond op een spetterende wijze af te sluiten. Kortom reden genoeg om ook dit jaar weer aanwezig te zijn tijdens deze 4 dagen vol amusement.

De bonte avond op donderdag begint om 19.30uur (entree €5,-), op vrijdag en zaterdag start de bonte avond om 20.00uur (entree €9,-) en de wichter boonte middig begint op zondag om 13.30uur (entree €2,50). Er zijn nog kaartjes verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen (JUMBO, Oranjeplein  225, Albert Heijn, Dries 10 en  Primera Wouters, Oranjeplein  231)

 

Bonte Avond 2016