Vastelaovundj programma 2018

Na een geweldige seniorenmiddag staat er morgen ons jeugd boeren bal op het programma. Daarna gaan we ons al langzaam klaarmaken voor de vastelaovundj. Nog geen plannen? Vier de vastelaovundj dan samen met de Vêrkusköp! We hebben ook dit jaar weer een fantastisch programma klaar staan!

Zaterdag 10 februari beginnen we met onze grote familie optocht. We gaan er met een grote groep enthousiastelingen een groot feest van maken door de straten van Weert zuid. Na afloop is er natuurlijk de prijsuitreiking.

EN dan… Dan gaan we het buurthuis omtoveren tot een echte Vêrkusstâl! Want net zoals vorig jaar staat er vanaf 19.30 Fieëst inne Vêrkusstâl op het programma. Een geweldig feest met fantastische artiesten zoals Mark en Wilhelmien, 2 Òngerein & Moerepetazie! Ook zal De Bènt er een geweldig feest van maken, een super groep, met veel talent uit Weert-Zuid. Entree is net zoals vorig jaar gratis.

Maar het feest is nog niet voorbij! Sterker nog, op maandag gaan we op onze traditionele BaggeMiddig weer ouderwets los. Een gezellige middag doorhangen samen met top artiesten zoals Katja Henz, Bjorn van Berkel en Maurice Fermont. Onze eigen BliZz Stars zorgen met hun spetterende dance-moves dat ook je ogen zich niet hoeven te vervelen. Verder zullen DJ Kimmeneed & Dennis er voor zorgen dat de hele middag muzikaal aan elkaar wordt gezet. Ook dit jaar belooft het weer een geweldig feest te worden. En net zoals andere jaren: Gratis Entree!

We zien jullie graag tijdens de vastelaovundj. We gaan er een geweldig groot feest van maken! Tot dan.