Vêrkusköp Kaartverkoop binnenkort van start

Ook in 2020 verzorgt V.V. de Vêrkusköp weer een gelikt Vastelaovundj programma!

Na de bekendmaking van de prinsen in het weekend van 17 en 18 januari volgen drie Boonte Aovundje, de Wichter Boonte Middig, Kuit op Zuid, prinsenreceptie, Seniorenmiddag, Jeugdboorebal en tot slot het vastelaovundj-weekend.

Vroege vogels voorverkoop

Op zondag 15 december organiseert V.V. de Vêrkusköp van 12.00 – 13.30 uur “vroege vogels voorverkoop” in de Microbar aan de Nassaulaan. Zie onderstaand overzicht voor data, spelregels en prijzen;

Datum Activiteit Entreeprijs Toelichting
Donderdag 30 januari Bonte Avond € 5   OOK ONLINE!
Vrijdag 31 januari Bonte Avond € 10   OOK ONLINE!
Zaterdag 1 februari Bonte Avond € 10   OOK ONLINE!
Zondag 2 februari Wichter Boontemiddig € 2,50   OOK ONLINE!
Zaterdag 8 februari Kuit op Zuid € 14 Max. 2 per persoon
Donderdag 13 februari Seniorenmiddag € 7  
Zaterdag 15 februari Jeugdboorebal € 1 Enkel dagkassa

Toelichting voorverkoop kaarten Kuit op Zuid

Enorm trots is V.V. de Vêrkusköp op het zeer succesvolle Kuit op Zuid. Ook het afgelopen jaar was de vraag groter dan het aanbod.

De vrije voorverkoop is gelijk aan de vorige editie. Met deze aanpak is de verwachting dat wederom 250 kaarten Kuit op Zuid beschikbaar zijn tijdens de vrije voorverkoop op zondag 15 december.

Voorverkoop via de winkels en online verkoop

Alle kaarten die niet worden verkocht via het hierboven vermelde kanaal, zijn vanaf dinsdag 17 december beschikbaar via Jumbo Heerschap en tevens vanaf 2 januari via Primera Wouters, beide aan het Oranjeplein. Kaarten voor de Bonte Avonden en de Wichter Boontemiddig zijn online zonder meerkosten te bestellen. Volg ons op onze social media kanalen of bekijk de website voor meer informatie.