Vêrkusköp Kaartverkoop gaat deze maand van start

Ook in 2019 verzorgt V.V. de Vêrkusköp weer een gelikt Vastelaovundj programma.

Na de bekendmaking van de prinsen in het weekend van 25 en 26 januari volgen drie Boonte Aovundje, Wichter Boonte Middig, Kuit op Zuid, prinsenreceptie, Seniorenmiddag, Jeugdboorebal en tot slot het vastelaovundj-weekend.

Vroege vogels voorverkoop
Op zondag 16 december organiseert V.V. de Vêrkusköp van 11.00 – 13.00 uur “vroege vogels voorverkoop” in de Microbar aan de Nassaulaan. Zie onderstaand overzicht voor data, spelregels en prijzen;

Toelichting voorverkoop kaarten Kuit op Zuid 2019
Enorm trots is V.V. de Vêrkusköp op het zeer succesvolle Kuit op Zuid. De afgelopen jaren is in toenemende mate gebleken dat de vraag groter is dan het aanbod. Een enorm compliment voor de vrijwilligers die de organisatie voor hun rekening nemen. De beperkte beschikbaarheid van kaarten in de vrije voorverkoop heeft de afgelopen jaren echter ook stof doen opwaaien. Voor de komende editie zijn er dan ook diverse wijzigingen doorgevoerd waardoor er aanzienlijk meer kaarten beschikbaar zijn voor de vrije voorverkoop. Met deze vernieuwde aanpak is de verwachting dat circa 250 kaarten Kuit op Zuid beschikbaar zijn tijdens de vrije voorverkoop op zondag 16 december.

Voorverkoop via de winkels en online verkoop
Alle kaarten die niet worden verkocht via het hierboven vermelde kanaal, zijn vanaf dinsdag 18 december beschikbaar via Jumbo Heerschap en tevens vanaf 2 januari via Primera Wouters, beide aan het Oranjeplein.

Voor de Boonte Aovundj en de wichter boonte middig is het vanaf dit jaar ook mogelijk om online kaartjes te bestellen.
Let op: online tickets zijn 1 euro duurder i.v.m. administratiekosten.