Voorverkoop kaartjes Wichter Boonte Middig start 1-1-2017!

1 januari is het zo ver, dan start de voorverkoop voor de Wichter Boonte Middig, kaartjes zullen te koop zijn bij Primera Wouters (Orajnjeplein) voor slechts €2,50 p. stuk.
De Boonte Wichter Middag zal plaats vinden op zondag 5 februari in het Buurthuis Moesel.

Maar wat is de Wichter Boonte Middig nu precies?
Het is belangrijk dat de jeugd betrokken wordt bij onze Weerter Vastelaovundj. Want zonder jeugd zal er later geen Vastelaovundj meer zijn.
Daarom is zo’n 12 jaar geleden het idee gekomen om een Wichter Boonte Middig te starten bij de Vêrkusköp.
Eigenlijk is het onze eigen Bonte Avond, alleen dan voor kinderen. En misschien nog wel belangrijker: door kinderen.
Zowel de sketches, dans als de muziek (kapel) wordt door onze eigen jeugd verzorgd. Wij als vereniging zien dan ook dat deze middig haar vruchten al goed begint af te werpen.
Want veel van deze kinderen tonen nu duidelijk interesse in de Bonte Avond, een aantal hier van speelt zelfs al mee in de “grote” bonte avond. En het lijkt er op dat dit er nog meer worden!

Maar nu hebben we wel een probleem: we hebben regie te kort!
Door het grote succes van de wichter boonte middig zoeken we ook vernieuwing binnen de regie. De regie zorgt voor de begeleiding gedurende de repetities en de voorstellingen en bemoeit zich ook met het programma (de sketches), de kleding en de rolverdeling. Vind jij het leuk om met kinderen te werken en ga jij graag naar toneel/bonte avonden kijken? Of ken jij iemand die daar geknipt voor is? Stuur dan snel een mailtje naar de Wichter Boonte Middig Commissie (paraemaekers@home.nl) en vertel even wie je bent en dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.

Ook is er dit jaar een speciale kleurplaten actie, meer informatie kun je hier vinden: KLEURPLATEN ACTIE WICHTER MIDDIG

We zien jullie graag allemaal zondag 5 februari! Delen van dit bericht waarderen we enorm!

poster_wbm