Wat was het een mooie Vasteloaovendj!

Het is alweer enkele maanden geleden dat we afscheid hebben genomen van onze Hoogheden Preens Patrick I en Jeugdprinses Suze I. En wat hebben we van ze genoten. Het waren twee toppers op de buun!

Als Vastelaovendj vereniging zijn we trots op deze twee hoogheden en op alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het succes van alle evenementen. En natuurlijk mogen we het publiek niet vergeten die het Buurthuis van Moesel in volle getale bezocht hebben tijdens onze evenementen en natuurlijk alle mensen die langs de route van onze mooie stonden te kijken.

Inmiddels zijn de evaluaties afgerond en krijgen we van de organisatoren en van bezoekers veel positieve opmerkingen en natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten, die we zeker ook meenemen voor het volgende seizoen. We zijn dan ook al volop bezig met de organisatie van Vastelaovendj 2024-2025.

Het duurt nog even maar we staan al te popelen om de nieuwe hoogheden bekend te gaan maken en weer een mooi feest te gaan bouwen op Weert-Zuid.

Ook meedoen?

Wil jij ook meedoen en bijdragen aan een fantastische Vastelaovendj? Meld je dan aan als vrijwilliger.

We kunnen altijd helpende handjes gebruiken. Een greep uit activiteiten waar je aan kunt bijdragen: decorbouwen, verkeer regelen of jureren bij de optocht, meehelpen met op- en afbouwactiviteiten bij evenementen, meehelpen met promotieactiviteiten zoals het rondbrengen van ’t Vêrkusköp gezètje, glazen ophalen of tappen achter de bar.

Interesse? Meld je aan!

Blijf op de hoogte!

Wil je het volgende seizoen nog beter geïnformeerd zijn over onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!