Wieërter Moppen Topper

Op 24 maart organiseert Stadscafé Du Commerce in samenwerking met Charlie Wijen de aller eerste editie van de “Wieërter Moppen Topper”. Een avond lachen, gieren, brullen. Entree is gratis!

Elke moppentapper krijgt 5 – 10 minuten de tijd om al zijn beste moppen te laten horen. En op het eind van de avond beslist het publiek wie er uitgeroepen wordt tot “DE Wieërter Moppen Topper 2023”

De winnaar gaat er niet alleen van door met de titel, maar ook met de wissel trofee. Tevens worden er opnames gemaakt die elke moppentapper (als aandenken) mee naar huis krijgt.

De avond staat ook in het thema van de Vêrkusköp want de wisseltrofee is vernoemd naar Huub Stroeks (†) en Mart Stultiens. Twee ras artiesten en tevens de oprichters van onze bonte avond. 

Zelf meedoen? Ben jij die populaire kerel die elke dag moppen staat te vertellen. Of ben jij die vrouw die elke “komt een man bij de bakker” mop kan vertellen. Ken je de leukste jantje moppen en komt er vaak een Duitser, een Belg en een Hollander de kroeg binnen? Schrijf je snel in: https://www.charliewijen.nl/de-wieerter-moppen-topper/

Hopelijk zien we jou 24 maart bij Du Commerce. De avond start rond 19.30u