Wij steunen Topper Zeb Lenaers

Toen we bij V.V. De Vêrkusköp hoorden van de actie Red Topper Zeb moesten we toch even slikken van het verhaal. Zeb, het neefje van onze oud Adjudant Lieke Lenaers van oud Jeugdprinses Suze I, heeft de verschrikkelijke ziekte neuroblastoom. Omdat behandeling in Nederland niet meer mogelijk is maar in Italië wel nog een behandeling wordt aangeboden die een grote kans van slagen heeft, hebben de ouders Chris en Anke Lenaers – Koppen de actie Red Topper Zeb gestart om deze behandeling te kunnen bekostigen.

De relatie met V.V. De Vêrkusköp

Onze vereniging investeert veel in onze jeugd. De jeugd heeft immers de toekomst. Niet alleen tijdens het Vastelaovendj seizoen. Daarom hebben wij gemeend een bijdrage te moeten leveren aan deze actie en doneren wij €111,-. Hiermee hopen wij dat Zeb de behandeling in Italië positief kan ondergaan en daarna met een grote zorg minder kan gaan genieten van de toekomst.

Ook jij kunt nog helpen Wil je meer weten over Zeb en ook een bijdrage leveren? Het hele verhaal van deze topper kun je lezen op www.redtopperzeb.nl. Doneren kan natuurlijk ook via:  https://whydonate.com/nl/donate/doneeractie-red-topper-zeb